Чай на фокус: плодовите на "Биоселект"



Разнообразието от български плодови и билкови чайове в магазините е огромно. Както и с много други неща, у нас не оценяваме достатъчно какъв богат избор имаме на някои продукти (например видове и марки бира, или студен чай), за разлика от много други държави.
В супермаркетите най-популярни са българските разфасовки на "Биопрограма", "Билкооп" и още 1-2 марки с хубави шарени кутийки, чиито имена в момента не се сещам.
Чайовете на Bioselect са с около една трета по-скъпи, но поне двойно по-хубави от конкурентните. Тази марка не предлага повече от 5-6 вида, но всеки от тях си заслужава.

"Лично гарантирам, че този чай ще задоволи и най-високите ви очаквания или просто ще оправдае Вашите пари". Продан Проданов (създател и управител) 
Това е написано с дребни букви на дъното на семплата кутийка. Да, оформлението наистина не е нищо особено и човек може да се зачуди защо тук цената е по-висока.
Горските ягоди на Проданов обаче наистина миришат на горски ягоди, а ябълката - на ябълка. От чашата ви ще се носи аромат, какъвто рядко ще доловите в другите плодови чайове.

За съжаление, серията Bioselect не е толкова широко разпространена като тези на конкуренцията. В Metro например я няма, както и в повечето квартални магазини. Във веригата Фантастико обаче се продава със сигурност - снимката тук е именно от там.

Казано в резюме - ако предпочитате плодовите чайове, особено за късните вечерни часове, и имате възможност да пробвате от тези, много вероятно е повече да не посегнете към друг вид.

1 коментар:

  1. Имаме нужда от разнообразието от български плодови и билкови чайове по магазините, което в последните години като че ли става все по огромно, може би защото търсенето се увеличи, а все пак ни се предлага това,което търсим и това ,което ще се купува.Много по-добре е да си пийнем един горещ чай, вместо някакви лекарства като превантивни мерки.В супермаркетите най-популярни са българските разфасовки на "Биопрограма", "Билкооп" и още 1-2 марки с хубави шарени кутийки, като че ли и на мен тези с ами направили по силно впечатление , но като застанем пред рафтовете има такъв голям избор та се чудим на кой да се спрем и на кая купуваме няколко варианта.

    ОтговорИзтриване